Hoppa till sidans innehåll
Foto: Marcus Sandell

Forefront Consulting förlänger som huvudsponsor

27 AUG 2018 20:58
Ski Team Sweden Moguls kan med stolthet meddela att Forefront Consulting förlänger sin roll som huvudsponsor för landslagsverksamheten under kommande säsong.
  • Uppdaterad: 27 AUG 2018 21:00

Det är ett tryggt besked för framtiden att relationen mellan svensk puckelpist och Forefront Consulting är fortsatt stark vilket i sin tur ytterligare ger en stabil grund för båda parter att växa på.

Forefront Consulting har sponsrat puckellandslaget sedan 2013 och är nu inne på sitt 3:e år som huvudsponsor.

– Vi är mycket glada att få fortsätta växa tillsammans och sida vid sida med Forefront. Vi har båda gått från att vara underdogs till att bli etablerade verksamheter, och med Forefronts långsiktiga satsning på svensk puckelpist kan vi nu gå vidare med full fart och hjälpas åt att bli ännu starkare, säger sportchef Anders Olofsson.

Samarbetet mellan landslaget och Forefront Consulting är välutvecklat och de senaste säsongerna har de båda organisationerna hjälpt varandra till utveckling.

– Att sponsra en sport som puckel, som är på stark frammarsch, känns väldigt naturligt för ett snabbt växande företag som Forefront. Vi känner att vi kan associera oss med att komma från slagläge i resan till att bli en stark och känd aktör. Vi ser fram emot det fortsatta samarbetet där vi ligger i startgroparna för ett flertal nya idéer, säger Johan Lanner, marknadschef på Forefront Consulting.

Det är ett samarbete som ger goda förutsättningar för puckellandslaget att utvecklas mot framtida mäskerskap och framskjutna resultat samtidigt som Forefront Consulting blir en naturlig del av svensk puckelpist på alla nivåer.

Skribent: Erik Danielsson
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSOR

LAGPARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
SAS_boka-vinst
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link