Hoppa till sidans innehåll
Foto: Erik Danielsson

Laget uttaget till Ruka och Thaiwoo

28 NOV 2019 17:20
Laguttagningen till första två världscuptävlingarna är klara och sju åkare kommer ta sig till premiären i Ruka nästa helg.
  • Uppdaterad: 28 NOV 2019 17:20

Först ut är det som brukligt tävling i finska Ruka 7 december och dit kommer Walter Wallberg, Åre SLK, Ludvig Fjällström, Åre SLK, Oskar Elofsson, Landskrona Ski-Club, Felix Elofsson, Landskrona Ski-Club, Albin Holmgren, Åre SLK, Rasmus Stegfeldt, Landskrona Ski-Club och My Bjerkman, Gefle Freestyle.

– Basen är ju A-truppen som känns väldigt stark. Sen har hela gänget lyft sig från förra året och några har lyft sig så pass mycket att nu har vi flera stycken som kommer vara med och slåss om topp tre placeringar. Vårt mål är att ha tre eller fyra åkare i final och någon på pallen, säger huvudtränare Lasse Fahlén.

Efter Ruka åker delar av laget vidare till Kina och Thaiwoo där det är tävling 14-15 december, och dit åker Walter, Ludvig, Oskar, Felix och Albin.

– Det känns bra att åka till Kina för där har vi både singel och parallelltävlingar så det ska bli kul att se båda tävlingarna.

Du kan följa världscupen via SVT, på Eurosportplayer och via FIS-livetiming.

Skribent: Erik Danielsson
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSOR

LAGPARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link