Hoppa till sidans innehåll

Rasmus på pallen i Svenska Spel Series

13 DEC 2021 18:34
Rasmus Stegfeldt, Landskrona Ski-Club slog till med en andraplats när Svenska Spel Series i puckel avgjordes Idre Fjäll under måndag. Bästa svenska var Lea Lyckman, Värmdö FMT, som slutade sjua.
  • Skapad: 13 DEC 2021 18:34

I världscupen under helgen blev det dubbla pallplatser och när tävlingarna i Idre Fjäll fortsatte under måndag med Svenska Spel Series ville inte åkarna i svenska B-laget vara sämre utan fortsatte att leverera på den inslagna vägen.

Fyra åkare på herrsidan tog sig vidare till final och där kunde Rasmus Stegfeldt slå sig in på en andra plats med poängen 83,15. Segrade gjorde japanen, Taiga Sasaki med 85,64.

Emil Holmgren, Åre SLK slutade på fjärde plats med 82,84. Klubbkompisarna, Filip Gravenfors och Marcus Rutgersson körde in på plats 14 och 16.

På damsidan var det heljapanskt på pallen och bästa svenska var Värmdös Lea Lyckman som slutade sjua. Frida Lundblad, Gelfle, landade på en nionde plats.

Svenska Spels Hejapris som går till bästa svenska herre, respektive dam gick till Rasmus Stegfeldt och och Lea Lyckman som själva får en del av priset, men där deras insats också ger ett ekonomiskt tillskott till respektive hemmaklubb.

Skribent: Peter Albertsson
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

PRESENTERANDE PARTNER

LAGPARTNERS 

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link