Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Redeye och landslaget - en stor framtidssatsning för nordisk EC

15 JAN 2021 09:32
Puckellandslaget och Redeye är väldigt glada över att presentera sitt nyligen inledda samarbete. Tillsammans kommer satsningar på Europacuplaget göras, för att möjliggöra att nya talanger får det stöd de behöver.
  • Uppdaterad: 15 JAN 2021 09:32

Det svenska Europacuplaget har under flera års tid skördat framgång med upprepade pallplatser, totalvinster och nationscupvinster i Europacupen. Nu fortsätter den satsningen på de yngre åkarna tillsammans med Redeye.

Redeye är en specialiserad investmentbank med fokus på starka framtidstrender som digitalisering, miljö- och bioteknik.

– Alla stora har en gång varit små. Precis som i investeringar handlar det om att upptäcka talanger tidigt och ge dem tillräckligt med näring för att kunna växa sig stora och starka, säger Redeyes vd Björn Fahlen.

Redeye hjälper innovativa företag på den nordiska marknaden och dess ägare att lyckas på kapitalmarknaden och på så sätt skapa en bättre framtid för samhället.

– Som en viktig kugge i samhället stöttar Redeye även flera roliga projekt inom idrott runt om i Sverige. Med den här satsningen vill vi nu även vara med och möjliggöra en bredare Europacupsatsning för svenska puckellandslaget på de nordiska Europacuptävlingarna, fortsätter Björn Fahlen.

Det nya partnerskapet kommer ge chansen till många unga talanger att prova på Europacuptävlingar i större utsträckning än tidigare.

– Tack vare Redeye kommer vi ha möjlighet att ha en bredare utmanartrupp på Europacuptävlingarna i norden. Det kommer göra stor skillnad för våra framtida åkare som nu får möjlighet att ta sig ut på större tävlingar. Där kan de växa och skaffa sig erfarenheter som blir värdefulla i framtiden. Det är verkligen en investering, säger Anders Olofsson, landslagets sportchef.

Skribent: Erik Danielsson
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

PRESENTERANDE PARTNER

LAGPARTNERS 

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link