Hoppa till sidans innehåll

Moa och Filip vinnare i Svenska Spel Series

08 JAN 2022 20:05
Andra deltävlingen i Svenska Spel Series i puckel avgjordes under lördag i Duved och det blev Värmdö FMT och hemmaklubben Åre SLK som firade stora triumfer. Moa Gustafson vann bland damerna, samtidigt som Filip Gravenfors var starkast på herrsidan.
  • Skapad: 08 JAN 2022 20:05

Svenska Spel Series i puckel inleddes i Idre före årsskiftet och snurrar nu vidare med ytterligare två deltävlingar i Duved. Under lördag var det full fart i puckeln under större delen av dagen då det parallellt med Svenska Spel Series som har FIS-status även kördes ungdomstävlingar och kids.

På damsidan var det Värmdös Moa Gustafson som var starkast, med poängen 45,80. Tvåa var Ebba Flodman, Gefle FF och sedan på tredje plats återfanns Olivia Stenberg, klubbkompis med Moa i Värmdö.

På herrsidan blev det stor dominans av hemmaklubben som lade beslag på samtliga tre platser på pallen. Filip Gravenfors överst med 72,57, sedan Emil Holmgren tvåa med 70,34 och Robin Olgård fullbordade trippeln med sina 69.00.

Vid varje deltävling delar Svenska Spel ut sitt Hejapris! till bäste herre, respektive dam. Det är ett pris på 10 000 till vardera åkaren, som de delar med sin förening. Klirr i kassan för både Filip och Åre SLK, samt för Moa och Värmdö. Under söndag väntar ny deltävling Svenska Spel Series och evenemang för såväl ungdomar som kids i puckeln.

Skribent: Peter Albertsson
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

PRESENTERANDE PARTNER

LAGPARTNERS 

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link