Hoppa till sidans innehåll
Foto: Martin Dos Santos STUP-utbildning i Idre.

Anmälan till STUP – Svensk Tränarutbildning Puckel

06 SEP 2022 17:10
Vill du utbilda dig till tränare inom puckel eller kanske förbjuda dina kunskaper? Då ska du anmäla dig till Svenska Skidförbundets utbildning STUP – Svensk Tränarutbildning Puckel. Sista anmälningsdag är på fredagen den 9 september klockan 12.00.
  • Uppdaterad: 06 SEP 2022 17:10

Säsongen 2022/2023 har redan dragit igång och nu är det hög tid att anmäla sig till Svenska Skidförbundets tränarutbildning inom puckel. Under hösten kommer både en STUP 1- och STUP 2-utbildning att genomföras.

Båda stegen varvar praktik med teori och tillsammans med likasinnade får du en stabil grund och fördjupar dina kunskaper inför fortsättningen av säsongen.   

Anmälan STUP 1

STUP 1 är första steget i Svensk Tränarutbildning Puckel. Här lägger vi de viktiga grunderna i träningslära och ledarskap samt skapar förståelse för de rörelser som åkaren gör under skid- och puckelåkning. Vi går även igenom grunderna i puckelåkning och hopp.

Utbildningen är indelad i två delar, en barmarksdel och en snödel, som sker vid två olika tillfällen. Anmälan görs separat till varje del senast fredag den 9 september kl. 12.00.  

STUP 1 – Barmark
Datum: 1–2 oktober
Plats: Bosön, Stockholm
Anmälan: Via IdrottOnline

STUP 1 – Snö
Datum: 25–27 november
Plats: Idre Fjäll
Anmälan: Via IdrottOnline

Anmälan STUP 2

STUP 2 är andra steget är i Svensk Tränarutbildning Puckel. Här fördjupar vi kunskaperna och diskussionerna, med utgångspunkt från de områden som berördes under STUP 1. Även steg två innehåller både en barmarksdel och en snödel som sker vid olika tillfällen. Anmälan görs separat till varje del senast fredag den 9 september kl. 12.00. 

STUP 2 – Barmark
Datum: 30 september –2 oktober
Plats: Bosön, Stockholm
Anmälan: Via IdrottOnline 

STUP 2 – Snö
Datum: 25–27 november
Plats: Idre Fjäll
Anmälan: Via IdrottOnline

Kom ihåg att anmäla dig till både barmarks- och snödelen. I anmälan på IdrottOnline finns även mer information om pris, boende, mat och tider m.m. 

Vi ser fram emot att utbilda ännu fler tränare. Hoppas vi ses!

Vid frågor kontakt This is a mailto link

Skribent: Clara Sjölund
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

PRESENTERANDE PARTNER

LAGPARTNERS 

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link