Hoppa till sidans innehåll
Foto: Martin Klint LiMo – Lillsveds Freestyle- och träningsarena.

Inbjudan till nationellt träningsläger på LiMo

26 SEP 2022 17:27
Helgen 8–9 oktober anordnar Svenska Skidförbundet Puckel ett nationellt breddläger på LiMo – Lillsveds Freestyle- och träningsanläggning. Alla åkare i klasserna kids, ungdom och junior+ är välkomna.
  • Uppdaterad: 26 SEP 2022 17:27

Träningsverksamheten på LiMo, Lillsveds Freestyle- och träningsarena, är i full gång. Helgen 8–9 oktober arrangerar Svenska Skidförbundet ett nationellt breddläger där alla åkare i klasserna kids, ungdom och junior+ är välkomna.

– Syftet är att ge åkarna bra träningsmöjligheter på både trampolin och i hopprampen samt barmarksträning inför den kommande vintern. Samtidigt som vi låter tränarna från de olika klubbarna arbeta tillsammans vilket ger både en unik kunskapsöverföring och bygger gemenskapen inom puckel, säger Robert Hansson, sportchef puckel.

På lägret tränar åkarna trampolin, hopp i rampen samt olika typer av barmarksträning. Träningen anpassas efter ålder och utvecklingsnivå vilket innebär att alla kan vara med. Förutom klubbtränarna kommer även den före detta landslagsåkaren Felix Elofsson, som tävlat både på världscupen och varit med på två OS, vara med som tränare på lägret. Dessutom kommer den nuvarande B-landslagsåkaren Moa Gustafson, som förra säsongen slutade tvåa i den totala Europacupen och knep en fjärdeplats på Junior-VM, vara på plats och ge sina bästa tips och trix. Missa inte chansen att få träna med två riktiga världsstjärnor!  

LiMo-puckel-500x298-SSF.jpg
LiMo är utrustad med allt som en puckelåkare kan tänkas behöva träna på. Foto: SSF.

Program

Lördag 8 oktober: 10.00-16.00
Söndag 9 oktober:  09.30-15.30 

Lägerkostnaden är 250 kronor för en dag och 450 kronor för båda dagarna. Lunch, dricka och fika ingår varje dag. Anmäl dig till båda dagarna eller bara lördag alternativt söndag. Kostnaden faktureras respektive klubb. Senaste anmälningsdag är fredag 30 september. 

Anmälan! 

Mer detaljerad information kommer närmare inpå lägret.   

Skribent: Clara Sjölund
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

PRESENTERANDE PARTNER

LAGPARTNERS 

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link