Hoppa till sidans innehåll

Nya triumfer för Moa och Filip i Duveds puckel

09 JAN 2022 17:35
Moa Gustafson, Värmdö FMT och Filip Gravenfors, Åre SLK, såg till att vinna dubbelt när Svenska Spel Series avgjordes i Duved i helgen. Lördagens triumf följdes upp med nya segrar för duon under söndag.
  • Uppdaterad: 09 JAN 2022 17:35

Moa och Filip visade med besked att den träning som lagts ner och det jobb som gjorts verkligen ger resultat. Lördagens succéinsats följde upp under söndag och förutom ära och seger i Svenska Spel Series såg duon till att plocka hem ytterligare en omgång Hejapris från Svenska Spel, vilket innebär att såväl Värmdö som Åre SLK kunde kassera in nya sköna pengar till sin föreningsverksamhet. 10 000 kronor vardera, där den aktive och klubben delar lika.

I damklassen fick Moa sällskap på pallen av Gefle FF:s Ebba Flodman, precis som i lördagens tävling, men bronsplatsen var det Elsa Lundholm från DIF Freestyle som knep.

I herrklassen var det mycket Åre SLK på pallen, men under söndag var det omkastning mellan tvåan och trean. Robin Olgård såg till att förpassa Emil Holmgren till tredjeplats när han själv tog hand om silverpengen.

Det dröjer till mars innan det är dags för nästa tävling i Svenska Spel Series, men det är ändå full fart vad gäller tävlingar. Närmast på tur väntar Europacupen i Duved 22–23 januari, som inleder den tävlingssäsongen och där vi kan se fram mot ytterligare två EC-evenemang i Sverige med dubbla tävlingar i Agnäsbacken, Västerbotten och sedan parallellpuckel i Hammarbybacken, Stockholm.

Skribent: Peter Albertsson
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

PRESENTERANDE PARTNER

LAGPARTNERS 

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link