Hoppa till sidans innehåll

Michael Forslund i ny roll

06 DEC 2018 15:09
Tidigare världscupåkaren Michael Forslund är tillbaka i SSF verksamhet i en ny roll med inriktning mot nationell utveckling mot klubbar, tävlingar och barn-/ungdomsverksamhet för skicross och alpint.
  • Uppdaterad: 06 DEC 2018 15:09

Den första december började den förre landslagsåkaren i skicross Michael Forslund sitt arbete på Svenska Skidförbundet. Micke kommer ha en kombinerad tjänst och jobba med både skicross och alpint.

Forslund kommer jobba parallellt med Lisa Ek på alpint under den kommande säsongen och har till uppgift att bland annat hjälpa klubbar med skicrossverksamhet, nationell tävlingsplanering och testverksamhet.

Efter säsongen 2016/2017 lade Micke skidorna på hyllan och har sedan dess jobbat som personlig tränare. Han studerar för närvarande på Elittränarutbildningen i Östersund, som är ett samarbete mellan SSF och Mittuniversitetet. Arbetsuppgifterna innebär även att hjälpa Jonas Enqvist med fystester samt viss landslagsverksamhet.

– Vi är glada att Micke är tillbaka i verksamheten, nu som anställd och vi tror att han kommer att bidra mycket till den nya organisationen kring skicross och alpint säger Olle Danielsson, alpin nationell chef.

Skribent: Joar Båtelson
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSOR

LAGPARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info