Hoppa till sidans innehåll
Foto: Simon Sjoren

Michael Forslund i ny roll

06 DEC 2018 15:09
Tidigare världscupåkaren Michael Forslund är tillbaka i SSF verksamhet i en ny roll med inriktning mot nationell utveckling mot klubbar, tävlingar och barn-/ungdomsverksamhet för skicross och alpint.
  • Uppdaterad: 06 DEC 2018 15:09

Den första december började den förra landslagsåkaren i Skicross Michael Forslund sitt arbete på Svenska Skidförbundet. Micke kommer ha en kombinerad tjänst och jobba med både Skicross och Alpint. Forslund kommer jobba parallellt med Lisa Ek på alpint under kommande säsongen och har som uppgift att bland annat hjälpa klubbar med skicrossverksamhet, nationell tävlingsplanering och testverksamhet.

Efter säsongen 2016/2017 lade Micke skidorna på hyllan och har sedan dess jobbat som personlig tränare och studerar för närvarande Elittränarutbildningen i Östersund, ett samarbete mellan SSF och Mittuniversitetet. Arbetsuppgifterna innebär även att hjälpa Jonas Enqvist med fystester samt viss landslagsverksamhet.

- Vi är glada att Micke är tillbaka i verksamheten, nu som anställd och vi tror att han kommer att bidra mycket till den nya organisationen kring skicross och alpint säger Olle Danielsson, Nationell Chef.

Skribent: Joar Båtelson
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSOR

PRESENTING PARTNER

LAGPARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 010-708 69 00
E-post: This is a mailto link

Se all info