Hoppa till sidans innehåll

Barn/Ungdom


Denna vinter händer det spännande saker med vårt barn- och ungdomskoncept, Skicross Next Generation, SNG. Vid sex olika tillfällen arrangeras SNG-event, alla nyfikna klubbar och distrikt kan låna ett SNG-eventvagn och våra SNG-ambassadörer tar språng för roliga aktiviteter för både åkare och ledare – så ringa in Ditt deltagande redan nu!

För dig som vill delta i SNG rekommenderar vi att du i första hand spanar in ett programmet för våra SNG-event för att hitta en träning eller tävling nära dig! Mer om SNG och dess innehåll hittar ni i flikarna till vänster. Med Skicross Next Generation, SNG, vill vi på Svenska Skidförbundet ge fler barn och ungdomar möjligheten att träna och tävla skicross genom att förenkla uppstarten av skicrossverksamheter runt omkring i landet.

Kort om SNG

Detta koncept innehåller bland annat manualer för att klubbar och anläggningar smidigt ska komma igång med både träning och tävling, en skicrossälskande maskot och det tryckmaterial som behövs för att skapa inramning av SNG. Målet är att vi inom något år ska ha fler arrangörer så att vi kan starta en tävlingsserie för framtidens skicrosstjärnor!

 

Uppdaterad: 23 MAR 2018 09:00 Skribent: Malin Eriksson

HUVUDSPONSOR

LAGPARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info