Hoppa till sidans innehåll

Nationell Domarutbildning Snowboard

11 DEC 2020 14:43
Är du intresserad av att börja döma våra nationella snowboardtävlingartävlingar, dömer du kanske redan men vill färska upp minnet, eller är du bara nyfiken på hur bedömningen av snowboard går till?

  • Uppdaterad: 11 DEC 2020 14:43

Kiruna, Funäsdalen och Hemavan är några av de orter vi kommer att besöka under vinterns Swedish Snowboard Series, och vi behöver just DIG! Som domare får du komma ut och träffa en massa härliga snowboardåkare samtidigt som du får se åkning i absoluta toppklass. Allt detta börjar på vår domarkurs som denna säsong kommer att köras helt digitalt. Här kommer du att få lära dig om trickbedömning, domarfilosofi, ranking och det mesta annat du behöver för att känna dig hemma i domarmiljön.

Efter genomgången kurs kommer du att ha behörighet att döma våra nationella tävlingar, vilket innefattar den svenska tävlingsserien Swedish Snowboard Series samt Svenska Mästerskapen i halfpipe, slopestyle och big air.

Ansvarig för utbildningen kommer att vara Filip Fischer som är vår domarkoordinator på Svenska Snowboardförbundet. Med på webinariet kommer även Max Månsson vara, ansvarig för Swedish Snowboard Series som kommer att berätta lite mer om våra svenska tävlingar.

Innan vår utbildning ska ni som anmält er ha gått de digitala kurser som WSF under hösten har skapat för snowboarddomare. Länken till dessa skickas ut till er i god tid innan webinariet den 11 januari. Det är viktigt att ni gör dessa kurser innan mötet då dessa kommer vara ett komplement till vår utbildning.

Kostnad för kursen kommer att vara 400kr, för dig som är medlem i en klubb/förening har du möjlighet att söka stöd för hela kurskostnaden via Idrottslyftet.


VAD?
Nationell domarutbildning Snowboard

VAR?
Online via Microsoft Teams, länk skickas ut till de som anmält sig.
Går att öppna i vanlig webbläsare.

NÄR?
Måndag 11 januari – 19.00 - 21.00

KOSTNAD?
400kr, som för dig som är medlem i en klubb/förening går att få återbetald via Idrottslyftet.

SISTA ANMÄLNINGSDAG
Onsdag 6 januari.

HUR ANMÄLER JAG MIG?
Via denna länk

Vid frågor gällande utbildningen, kontakta Max Månsson:
This is a mailto link

Skribent: Max Månsson
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGSPARTNER

LEVERANTÖRER

SE ALLA PARTNERS
WSF
Tävlingskalender
Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info