Hoppa till sidans innehåll

Swedish Snowboard Series


Svenska Skidförbundet har beslutat att ställa in samtliga nationella tävlingar som finns upptagna i den nationella tävlingskalendern. Detta innebär att finalen i Funäsdalen är inställd och tävlingssäsongen för Swedish Snowboard Series avslutas i förtid. Vi kommer att meddela ranking och samtliga tourvinnare till veckan.

Nedan följer information från förbundet:

Det är viktigt att vi alla tar vårt ansvar. Svenska Skidförbundet har därför beslutat att ställa in samtliga nationella tävlingar som finns upptagna i den nationella tävlingskalendern. Vi rekommenderar även distrikt och föreningar att ställa in övriga tävlingar. Vi förstår mycket väl att det kan kännas svårt att ställa in evenemang som många har tränat/jobbat för och sett fram emot. Men läget vi har nu är extraordinärt och då krävs det att vi gör extraordinära åtgärder.

När det gäller träning så ber vi alla åter att fatta beslut utifrån perspektivet ”risk för smittspridning” och väga detta mot vikten av att genomföra träningen. Det bästa vi kan göra nu för oss och samhället är att minimera risken att sprida viruset vidare och därför gärna undvika samlingar, speciellt om det även innebär inomhusvistelse. Här kan vi på Svenska Skidförbundet dock inte förbjuda endast råda.

Vi i skid- och snowboard-Sverige vill vara med och ”dra vårt strå till stacken” – för Sverige och den svenska idrottsrörelsen. Ta hand om er och andra!

Hälsningar

Svenska Skidförbundet

Läs mer på www.skidor.com/corona

Uppdaterad: 01 NOV 2018 19:39 Skribent: Max Månsson

LAGSPONSOR

LEVERANTÖRER

SE ALLA PARTNERS
WSF
Tävlingskalender
Skidor vill!
Idrottslyftet
FIS
Åre 2019

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info