Hoppa till sidans innehåll

Uttagskriterier Jvm 2020


Åkare födda 2002-2006 kan delta på Jvm. Tjejer såväl som killar.

Uttagskriterier Tjejer: 02-06

Vi kommer använda oss av totalrankingen i SSS juniorklass där samtliga tävlingar i serien ingår fram till och med senaste resultat som kan räknas innan deadline för anmälan till JVM. Topp ETT på totalrankingen kommer erbjudas en plats i junior VM laget.

Utöver ranking i SSS junior kommer möjligen någon plats tilldelas till den eller de åkare som genom säsongen visat goda resultat i övriga tävlingssammanhang. Dessa platser kommer tilldelas av ett åkarråd där vi uteslutande kommer titta på tävlingsresultat i SSS, SM, Ungdoms OS, Europacup och andra relevanta tävlingsresultat från säsongen 19-20.

Uttagskriterier Killar: 02-06

Vi kommer använda oss av totalrankingen i SSS juniorklass där samtliga tävlingar i serien ingår fram till och med sista tävling innan deadline för anmälan till JVM. Topp TVÅ på totalrankingen kommer erbjudas en plats i junior VM laget

För att göra åkare och rankingsystem rättvisa skall alla som avser att kvala till JVM köra juniorklass på SSS.

Utöver ranking i SSS junior kommer möjligen någon plats tilldelas till den eller de åkare som genom säsongen visat goda resultat i övriga tävlingssammanhang. Dessa platser kommer tilldelas av ett åkarråd där vi uteslutande kommer titta på tävlingsresultat i SSS, SM, Ungdoms OS, Europacup och andra relevanta tävlingsresultat denna säsong.

För mer info kontakta.
Sportchef: Stefan Karlsson This is a mailto link 0705113127

Uppdaterad: 13 NOV 2018 13:37 Skribent: Stefan Karlsson
Epost: This is a mailto link

LAGSPONSOR

LEVERANTÖRER

SE ALLA PARTNERS
WSF
Tävlingskalender
Skidor vill!
SAS_boka-vinst
Idrottslyftet
FIS
Åre 2019

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info