Hoppa till sidans innehåll

Summering av säsongen 2020/2021

11 APR 2021 17:37
Då var det dags att summera vintersäsongen 2020/2021. Denna vinter blev långt ifrån normal på många sätt, inte minst för oss i Telemarkslandslaget.
  • Skapad: 11 APR 2021 17:37

Världscupvinnare och världsmästare har korats, men tyvärr för Olle Collberg och Karin Abrahamsson fanns aldrig chansen att hävda sig i år, då de på grund av pandemin valde att helt avstå från att resa utomlands.

Träningsmässigt har dom i alla fall kunnat få till många skiddagar och träning med bra kvalité i Funäsdalen. Både Olle och Karin är taggade för framtiden, och kommer fortsätta sina satsningar mot säsongen 21/22!

Men, säsongens största glädjeämne är att det i vinter kommit en ny svensk tävlande! Emma Brodén, tävlande för Falköpings AIK Slalom har under vintern debuterat i Världscup och VM.

Tack vare stor samarbetsvilja och öppna hjärtan från bland annat det schweiziska landslaget har Emma förutom att köra FIS-tävlingar i Schweiz där hon bor, också kunnat göra sina första internationella tävlingsstarter. Det är mycket glädjande och vi ser fram emot att se Emma utvecklas vidare mot nästa säsong.

Ta hand om er där ute, och håll tummarna för att nästa vinter blir bättre än denna!

Skribent: Olle Collberg
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tavlingskalender
skidorvill
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info