Hem / Biljetter / Tickets

Biljetter / Tickets

Årets tävling blir återigen ett publikt evenemang och vi är så glada att få hälsa alla välkomna att åter beskåda världens bästa utförsåkare på plats!

Biljetter till tävlingarna klicka här.

World Cup Åre visar sitt stöd till Ukraina - 10kr per entrébiljett doneras till UNHCR (UNHCR). 

 Utöver World Cup Åres donation kommer det, inne på arenan, finnas möjlighet att donera. Alla bidrag räknas, stora som små! 

Den 11-12:e mars 2022 får vi på nytt chansen att se världseliten göra upp i damernas AUDI FIS WORLD CUP. Upplev spänningen på plats i Sveriges alpina nationalarena och ta chansen att se de stora stjärnorna skriva in sig i FIS historieböcker.

Vi vill tillsammans med dig kicka igång vårskidåkningen och bjuda in till byfest under World Cup Åre 2022. Var med och skapa en fantastisk stämning inne på Sveriges Alpina Nationalarena i Åre. Med en oslagbar miljö där bykänslan förenas med en urban puls och fjällen som kuliss är Åre rustat för en Världscups-fest!

11/3 Fredag: Storslalom Första åket: 15.00 Andra åket: 18.00

12/3 Lördag: Slalom Första åket: 10.30 Andra åket: 13.45

Arenan öppnar ca två timmar innan tävlingarna drar igång och inne på området kommer det finnas aktiveringar som passar alla åldrar:

• ”Kids corner” är barnområdet som är uppbyggd med en mindre pulkabacke, minipark för de yngre och gott häng för hela familjen, för att samtidigt se tävlingarna som är tätt intill.

• Foodcourt som kommer finnas i anslutning till Arenahuset och målområdet där det kommer serveras varm och kall dryck och enklare mat.

• I anslutning till Foodcourt kommer ett Produkttest finnas, där Bliz och Kavat kommer att hålla till och ställer ut produkter för test. Missa inte att testa deras produkter!

Orizontal Bar - ARE - 210x18 - 2021-2022 rev2.png