Hoppa till sidans innehåll

Sponsoransvarig sökes till Alla på snö

28 OKT 2016 15:34
Som sponsoransvarig skapar du förutsättningar för att att Sveriges fjärdeklassare under en dag får upptäcka och uppleva snöglädje. En dag som kan leda till en aktivare fritid för barnen och ett livslångt intresse för att glida på snö.
  • Skapad: 28 OKT 2016 15:34

Alla på snö startades 2009 på initiativ av Svenska Skidrådet. Svenska Skidförbundet tog 2011 över ansvaret för projektet som syftar till att möjliggöra skidglädje för fjärdeklassare, som kostnadsfritt och under skoltid får pröva att åka skidor, oavsett bakgrund och förutsättning. Sedan starten 2009 har över 100 000 fjärdeklassare deltagit i Alla på snö. Vi vill säkerställa en långsiktig satsning genom att anställa en sponsoransvarig

Arbetsuppgifter

Som sponsoransvarig är ditt uppdrag att identifiera och sluta kommersiella sponsoravtal med potentiella partners som vill associera sig med Alla på snö. Kort och gott att skapa förutsättningar för att göra drömmen verklig – att skapa snöglädje för Sveriges samtliga fjärdeklassare.

Du kommer att jobba i nära samarbete med ansvarig för Alla på snö och rapportera till Svenska Skidförbundets förbundsdirektör.

  • Din bakgrund och personlighet
  • Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift.
  • Du har en hög vilja och jobbar mot uppsatta mål.
  • Du är utåtriktad, ödmjuk och har lätt för att skapa nya relationer.
  • Du känner dig trygg i affärsupplag och avtal.
  • Du är trygg i att självständigt driva affärer framåt med stort eget ansvar.
  • Du har förmodligen jobbat med försäljning inom B2B, sponsorförsäljning, kommersiella rättigheter och det är meriterande om du har ett etablerat nätverk av potentiella partners.

Övrigt

Omfattning: Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under två år, med möjlighet till förlängning. Provanställning sex månader tillämpas.

Anställningsort: Du har hela Sverige som arbetsfält, anställningsort går att diskutera.

Lön: Ersättningen baseras på en fast lön plus rörlig ersättning.

Ansökan: Skicka din ansökan (personligt brev och cv med referenser) via mejl till This is a mailto link. Vi behöver få in din ansökan senast den 1 december 2016.

Vid frågor, kontakta:
Ola Strömberg, förbundsdirektör,
Telefon: 070-811 99 06
E-post: This is a mailto link

Sponsoransvarig sökes till Alla på snö (PDF, nytt fönster)

Fakta

Alla på snö

Alla på snö värnar om fysisk aktivitet under skoltid för fjärdeklassare ledda av gymnasieskolans elever som i sin tur öppnar dörrar till en aktiv fritid i våra föreningar. Alla på snö är ett samverkansprojekt mellan anläggningen, kommunen, grund- och gymnasieskolan och kvalitetssäkrat genom Svenska Skidrådets organisationer, Svenska Skidförbundet, SLAO, Friluftsfrämjandet, Svenska Skidlärarföreningen och Gymnastik och Idrottshögskolan GIH. Utbildningen och materialet, Snökunskap och ledarhandledningen som används i Alla på snö utgår ifrån grund- och gymnasieskolans respektive läroplaner.

Svenska Skidförbundet

Svenska Skidförbundet har till uppgift att främja och administrera skid- och snowboardidrott i Sverige – från bredd till elit, barn till senior och via våra landslag i världen. Svenska Skidförbundet har verksamhet inom tio grenar: alpint, längdåkning, freeskiing, puckel, skicross, snowboard, speedskiing, telemark, backhoppning och rullskidåkning.

Skribent: SSF

HUVUDPARTNER

KOMPIS TILL ALLA PÅ SNÖ

Facebook puff.png

Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info