Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kristoffer Rozenthal

Alla på snö i TV4-programmet "En ska bort"

11 JAN 2018 08:00
Håll utkik i TV4 den 13 januari då "Alla på snö" är med som ett inslag i det spännande frågeprogrammet ”En ska bort”.
  • Skapad: 11 JAN 2018 08:00

Tävlingsprogrammet En ska bort är tillbaka med en ny säsong. Spänning på hög nivå utlovas när tävlande lag under olika frågeronder ska lista ut vilken av fyra bilder i en kategori som inte passar in – och ska därmed bort. Mycket står på spel då högsta vinsten är en miljon kronor.

Svenska Skidförbundets verksamhet Alla på snö vill ge barn möjlighet att uppleva fysisk aktivitet genom snöglädje, oavsett bakgrund och förutsättningar. Tack vare er lottköpare kan vi sprida snöglädje i 50 kommuner och vi har möjlighet att utbilda ännu fler ledare till nästa år.

I år firar Alla på snö 10-årsjubileum och det märks att våra satsningar blir mer och mer uppmärksammade. Lördagen den 13 januari kommer ett inslag om Alla på snö synas i tv-programmet En ska bort.

– Det är fantastiskt att vi får möjlighet att på detta sätt sprida kunskap till TV4-tittarna om Alla på snö och inte minst vikten av fysisk aktivitet, säger Charlotta Bürger Hyllienmark verksamhetsansvarig för Alla på snö på Svenska Skidförbundet.

Programmet, med Rickard Sjöberg i spetsen, är ett samarbete mellan TV4 och Postkodlotteriet. Postkodlotteriets överskott går oavkortat till verksamheter inom ideell sektor, där är bland annat Svenska Skidförbundets Alla på snö är en av de lyckliga mottagarna.

Så slå på TV4 lördagen den 13 januari kl 19.30 eller titta när du vill på TV4 Play.

Om Alla på snö
En av Svenska Skidförbundets hjärtefrågor är att ge fler barn möjlighet att upptäcka glädjen och nyttan med fysisk aktivitet på snö. Därför startades år 2008 satsningen Alla på snö där fjärdeklassare under en skoldag får uppleva snöglädje genom att testa olika sätt att glida på snö. Dagen ska inspirera elever, oavsett bakgrund och förutsättningar, att aktivera sig mer på fritiden. I år firar Alla på snö 10 år och sedan starten har nära 100 000 barn fått chansen att uppleva en Alla på snö-dag.

Skribent: Lotte Jernberg

HUVUDPARTNER

KOMPIS TILL ALLA PÅ SNÖ

Facebook puff.png

Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info