Hoppa till sidans innehåll
Foto: NILS JAKOBSSON

Stjärnjakten – roliga aktiviteter med eller utan skidor

11 DEC 2019 16:10
Häng med i vår Stjärnjakt och tävla om aktivitetslådor till er skola eller ert fritidshem. Tillsammans ska ni samla stjärnor genom att klara olika roliga stjärnaktiviteter som finns i tre nivåer – guld, silver och brons.
  • Skapad: 11 DEC 2019 16:10

I Stjärnjakten får ni förslag på en mängd aktiviteter för att på ett roligt sätt inspirera barnen att röra på sig mer. Samtidigt ökas gemenskapen i gruppen genom att alla får ett gemensamt mål att kämpa för.

Stjärnjakten är redan en succé bland våra skidklubbar men nu vill vi att fler ska kunna ta del av denna aktivitetsbank. Därför har vi nu skapat en egen Stjärnjakt för er på skolor och/eller fritidshem.

Alla kan delta, oavsett tidigare skiderfarenhet eller ambitionsnivå. Här får ni göra allt från att skapa olika roliga banor, berätta hur ni är en bra kompis till att slå kullerbyttor med mera. Uppdragen är inspirerande och kan utföras både med och utan skidor.

Det fungerar lite som ”Pokemon Go”. Barnen får uppdrag att utföra, som registreras, belönas och ni får "gå i mål" tillsammans. 

För varje redovisad aktivitet (det spelar ingen roll vem som klarar vad huvudsaken är att ni har försökt) får ni en motsvarande stjärmarkering som belöning.

De som har fått ihop samtliga stjärnor, före den 30 juni, deltar dessutom i utlottningen av en fantastisk aktivitetsväska som ni kan använda för att skapa ännu fler roliga aktiviteter. Förutom detta vinner två skolor/fritidshem 8 000 kronor vardera att handla roliga saker för. Utdelning av priser sker i september lagom till att terminen sätter igång.

Häng på i Stjärnjakten! (länk till webbsidan)

Skribent: Ann-Charlotte Jernberg
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSORER

KOMPIS TILL ALLA PÅ SNÖ

FB TW

Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info