Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ulf Palm Fr.v. Fredrik Blank, Katarina Fahlén, Lotte Jernberg och Johan Linnaeus.

Stafettpinnen lämnas över

21 OKT 2020 16:35
Denna säsong har stafettpinnen för Alla på snö lämnats vidare från Johan Linnaeus till Katarina Fahlén och Fredrik Blank som nu får äran att vidareutveckla succén med Alla på snö.
  • Skapad: 21 OKT 2020 16:35

När Johan Linnaeus, som drivit Alla på snö i många år, värvades som sponsorcoach för längdlandslaget delades hans ansvar upp på två personer. Det övergripande ansvaret axlades istället av Katarina Fahlén, som i dag bland annat ansvarar för Svenska Skidförbundets idrottsgymnasier. Till det mer operationella arbetet anställdes Fredrik Blank från Uppsala.

Fredrik är utbildad idrottsvetare och instruktör, både inom skid- och snowboard samt funktionell skidåkning (sitski och skicart). Han har arbetat i över tio år inom skolans värld, senast som ansvarig för rastverksamhet och rörelsesatsning. Och han är väl insatt i Alla på snö eftersom han varit en av våra Alla på snö-utbildare de senaste säsongerna.

– Erbjudandet om att få ansvara för det operativa arbetet inom Alla på snö känns fantastiskt utmanande och spännande. Jag kommer att lägga stor vikt vid lagbygget, både bland utbildare, skolor, pedagoger, barn och i det interna arbetet inom SSFs olika idrotter, säger Fredrik och fortsätter:

– Jag måste även få ”göra reklam för” vår satsning Stjärnjakten, som lanserades förra säsongen, men som verkar bli en ännu större succé i vinter.

Katarina Fahlén håller med och ser fram emot att starta Alla på snö-säsongen.

– Det känns väldigt spännande att lämna över det operativa ansvaret till Fredrik. Jag märker redan nu att han har många roliga förslag som kommer fortsätta utveckla Alla på snö ännu mer, avslutar Katarina.

Alla på snö-teamet består nu av:

Katarina Fahlén, övergripande ansvarig
E-post: This is a mailto link

Fredrik Blank, operativt ansvarig
E-post: This is a mailto link

Lotte Jernberg, kommunikatör
E-post: This is a mailto link

.

Skribent: Ann-Charlotte Jernberg
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSORER

KOMPIS TILL ALLA PÅ SNÖ

FB TW

Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info