Hoppa till sidans innehåll
Foto: Fredrik Blank Alla på snö kommer tillbaka till Stockholm

Stockholm åter redo för Alla på snö

06 OKT 2021 10:00
För sjunde året i rad besöker Alla på snö Stockholm. Den 11 oktober öppnar anmälan för Stockholms stads kommunala fjärdeklassare.
  • Uppdaterad: 06 OKT 2021 10:00

För sjunde året i rad intar Alla på snö Stockholm och välkomnar Stockholms stads kommunala fjärdeklassare. Vid fyra tillfällen under vintern kommer vi erbjuda fjärdeklassarna att testa på både längdskidor och alpint. Den 11 oktober kl. 8.00 släpps bokningslänkarna för anmälan till Alla på snö och som vanligt är det först till kvarn som gäller. 

– Det känns helt fantastiskt att återigen få säga välkommen till Stockholms fjärdeklassare att inta scenen. Vi är så förväntansfulla inför vintern och vi vill gärna upprepa de senaste årens succé, säger Katarina Fahlén, verksamhetsansvarig Alla på snö.

Cirka 6250 fjärdeklassare kommer under vintern få möjligheten att vara en del av Alla på snö-familjen och uppleva snöglädje när den är som allra bäst. Glädje, gemenskap, nyfikenhet, pirr i magen, nervositet och mycket mer kommer prägla säsongen hos många av barnen. 

 – Äntligen är det dags, som vi har väntat och längtat att Alla på snö-säsongen drar i gång. Vi vet att mängder med barn i Stockholm väntar på att få delta i och vara en del av Alla på snö. Anläggningarna i Stockholm bjuder på riktigt bra förutsättningar och fin skidåkning så det bådar verkligen gott, säger Fredrik Blank, konsulent Alla på snö.

Håll utkik den 11 oktober så ni säkrar klassens medverkan i Alla på snö 2021/2022. 

Nu kör vi! 

Alla på snö gästar 

Vecka  Plats  Aktivitet 
4-6 Gärdet  Längdskidor 
7-8 Spånga IP  Längdskidor 
7-8 Hammarbybacken Alpint 
10-11 Ågesta Fruliftsgård  Längdskidor 
Skribent: Katarina Fahlén
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

KOMPIS TILL ALLA PÅ SNÖ

Facebook puff.png

Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info