Hoppa till sidans innehåll
Foto: Privat Susanne Ripa är Alla på snös nya kollega.

Välkommen Susanne – Alla på snös nya kollega

22 NOV 2021 10:00
Vi hälsar välkommen till Susanne Ripa som från 10 januari blir Alla på snös nya kollega. Susanne kommer ansvara för Alla på snö i Stockholms stad.
  • Skapad: 22 NOV 2021 10:00

Alla på snö kommer från 10 januari att stärkas upp av våran nya kollega Susanne Ripa. Susanne kommer ansvara för Alla på snö i Stockholms Stad vilket handlar om att ta hand om cirka 6 500 barn och många gymnasieelever.

– Det känns otroligt roligt och viktigt att i det här uppdraget bidra till att fler barn tryggt och glädjefyllt får upptäcka skrattet vid en första vinglig tur på längdskidor eller får till det första sköna glidet på brädan, säger Susanne Ripa.

För Alla på snö har Susanne en perfekt bakgrund. Hon har bland annat en bakgrund inom Friluftsfrämjandet, Fryshuset och från privat näringsliv. Dessutom älskar hon och hela hennes familj att åka snowboard.

– Min kärlek till snösporten väcktes när jag som 13-åring fick möjlighet att testa skidor för första gången genom engagerade ledare på en fritidsgård söder om Stockholm. Som vuxen vill jag inget hellre än att alla, oavsett förutsättningar, erfarenhet eller socioekonomisk bakgrund får glädjen att testa nytt och känna sammanhang, säger hon.

Alla på snö ser fram emot att ta del av Susannes erfarenheter och kunskap.

– Det känns fantastiskt spännande och väldigt roligt att få välkomna Susanne in i verksamheten i Alla på snö. Hon kommer att tillföra organisationen mycket energi och kunskap med sin erfarenhet, nyfikenhet och sitt varma bemötande. Det är bara att gratulera Stockholms alla barn och ungdomar till en härlig ledare och vän, säger Katarina Fahlén, verksamhetsansvarig Alla på snö.

Skribent: Katarina Fahlén
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

KOMPIS TILL ALLA PÅ SNÖ

Facebook puff.png

Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info