Hoppa till sidans innehåll
Foto: NILS JAKOBSSON

Roliga aktiviteter i Stjärnjakten


Genom Stjärnjakten vill vi ge er förslag på en mängd roliga aktiviteter som inspirerar barn att röra på sig mer. Förhoppningsvis ökar gemenskapen i gruppen genom att de får ett gemensamt mål att kämpa för. 

Så här fungerar det

Stjärnjakten går ut på att samla stjärnor som ett bevis på avklarade aktiviteter. Dessa är indelade i tre olika nivåer: guld-, silver- och brons-stjärnor.

Det kan vara allt ifrån att slå en kullerbytta, bygga en hinderbana, till att diskutera vad barnen brukar äta till frukost/mellanmål eller vad som kännetecknar en bra kompis. Varje avklarad aktivitet belönas med en stjärna.

Alla som deltar under säsongen är med i en utlottning av fina priser. Förstapriset är pengar som ska användas till ”material som främjar rörelse och utevistelse året runt”. Förutom detta lottas 16 aktivitetsväskor ut, fyllda med roliga saker som hjälper till att inspirera till ännu mer rörelseglädje.

Genom att utföra stjärnaktiviteterna kommer barnen få stor rörelserikedom och även lära sig bygga gemenskap inom gruppen.

LÄS MER:
Huddunge byskola vann Stjärnjakten 2021
Stjärnjakten – roliga aktiviteter med eller utan skidor 

Till Stjärnjakten

Uppdaterad: 13 SEP 2021 17:42 Skribent: Ann-Charlotte Jernberg
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

KOMPIS TILL ALLA PÅ SNÖ

Facebook puff.png

Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info