Hoppa till sidans innehåll

Introduktionsutbildningen längdskidåkning


Utbildningen är helt digital och vänder sig främst till dig som är ledare eller tränare på alla nivåer. Du som aktiv eller förälder kan med fördel också ta del av utbildningen.

En utbildning på webben möjliggör ett lärande på individens villkor. Utbildningen öppnar preliminärt 8 oktober 2020 och blir grundkrav inför fortsatt utbildning i längdskidors utbildningsutbud. Utbildningen, som är kostnadsfri, omfattar cirka 3 timmar och innehåller i huvudsak:

  • Ditt sammanhang som ledare
  • Ledarskapet
  • Träningen
  • Utvecklingsmodellen Blågula vägen
  • Vallning och utrustning

Du kan välja att genomföra utbildningen helt på egen hand eller tillsammans med andra ledare i föreningen. Att reflektera tillsammans med andra skapar ett mervärde för ert ledarteam och föreningen verksamhet.
Du kan genomföra kursen i ett sträck eller välja att dela upp den på flera tillfällen, utifrån dina egna förutsättningar. Du har tillgång till utbildningen ett års tid från det datum du startade utbildningen.

Du kan redan nu anmäla dig till utbildningen - här. Efter anmälan får du inom 48 timmar en inloggningskod till utbildningen skickad till din e-post.

Kursplan Introduktionsutbildning längdskidåkning.

Uppdaterad: 07 OKT 2020 20:49 Skribent: SSF
Epost: Adressen Gömd

SMART ENERGY PARTNER

PRESENTING PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Märkesjakten
150504-Puff-Skideoteket-215-135
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info