Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Bli en stjärna på skidor!


Här ovan ser ni utvecklingsmodellen för längdskidor.
Inom längdskidåkningen finns det en plats för alla som önskar, oavsett ålder, tidigare erfarenheter eller tävlingsambition.
Genom vår utvecklingsmodell - Blågula vägen vill vi inspirera och vägleda dig som är ledare, förälder eller aktiva till nyfikenhet och intresse för varje individs utveckling.

Utvecklingsmodell - Blågula vägen

"Alla kan bli en stjärna på skidor utifrån sina egna förutsättningar"

Det är Svenska Skidförbundets motto med all barn och ungdomsaktivitet för längdskidor. Vi vill att så många barn som möjligt ska få chansen att hitta glädjen i längdskidåkning. Alla barn är olika, utvecklas i olika takt och har olika driv i sitt idrottande – alla har de en plats inom längdskidåkningen, om de vill.

För att ha en tilltalande barn - och ungdomsverksamhet krävs det att vi involverar just barn och ungdomar, ger dem delaktighet och lyssnar på deras åsikter. Svenska Skidförbundet jobbar kontinuerligt med det arbetet och synpunkter är alltid välkomna.

Här på skidor.com kan både ledare och föräldrar hitta tips och information om så väl träning och tävling, som utrustning och vallning. Under vallning och utrustning finns ett antal filmer som ger konkreta tips för vallning till barn och ungdom.(länk)

I Stjärna på skidor ingår material och aktiviteter som på olika sätt skapar skidglädje. Välj aktivitet här eller klicka dig vidare i menyn.

    

    

 

 


Sponsorer

 Folksam-Ny-150-60 

Uppdaterad: 26 OKT 2022 13:59

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
SvSpel_SoMe_Spons_316x103.jpg
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info