Hoppa till sidans innehåll

Årets ICA-cup är avslutat

10 MAR 2019 14:28
ICA-cup 2019 slog deltagarrekord med 431 deltagare. Alla ungdomar har varit hjältar i spåret och till sist stod Jämtland/Härjedalen som segrare av distriktskampen. Stort grattis!
  • Uppdaterad: 10 MAR 2019 14:28

Tävlingarna inleddes med distanstävlingen på 3,3 kilometer. Med ett ymnigt snöfall och tuffa spårförhållande blev den en riktig utmaning för alla deltagare. Riktigt roligt att vi då fick se en fin spridning i landet av de individuella topp placeringarna. Våra fyra individuella segrare kom nämligen från Göteborg, Stockholm, Ångermanland och Västerbotten.


Distriktskampen dag 1
1. Värmland
2. Jämtland/Härjedalen
3. Västerbotten

När tävlingshelgen fortsatte med sprint och skicross strålade solen i kapp med alla deltagare när de fick uppleva toppen förhållanden i spåret. För att lyckas vara i riktigt bra den dagen krävdes goda färdigheter i snabbhet, balans, koordination och styrka. Full koll på det hade de individuella segrarna från Dalarna, Jämtland/Härjedalen, Medelpad, Stockholm, Göteborg, Västerbotten och Ångermanland.

Distriktskampen dag 2
1. Bohuslän/Dal
2. Jämtland/Härjedalen
3. Dalarna

I dag avslutades hela ICA-cup finalen med tre rafflande stafetter, eller fyra måste vi säga. Då det i dag även kördes en riktigt spännande och spektakulär lagledarstafett. Kan lova att den bjöd på ett och annat skratt hos ungdomarna och övrig publik. Segrarna för de tre stafetterna var Jämtland/Härjedalen, Västerbotten och Dalarna.

Distriktskampen totalt 2019
1. Jämtland/Härjedalen
2. Norrbotten
3. Uppland

Stort tack till Rehns BK, alla distriktsledare, vallare och ungdomar som gör den här helgen till en riktigt härlig skidhelg!

Läs alla resultat och få ytterligare information på
http://icacup.rehnsbk.se/

Skribent: Jenny Limby
Epost: Adressen Gömd

SMART ENERGY PARTNER

PRESENTING PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Märkesjakten
150504-Puff-Skideoteket-215-135
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info