Hoppa till sidans innehåll

Snart drar Stjärnjakten igång!

19 SEP 2018 08:50
Förra året deltog 530 barn i Stjärnjakten. Genom Stjärnjakten får hela träningsgruppen ett gemensamt mål att kämpa mot, samtidigt som ledarna får inspiration till innehåll på träningarna. Den 1 oktober startar årets registreringen. Häng på!
  • Skapad: 19 SEP 2018 08:50

Stjänjkaten är en del av Stjärna på skidor, vårt koncept för att stötta och inspirera barn och ungdomar till längdskidåkning.

Efter registrering samlar deltagande föreningar "stjärnor" genom att göra olika uppdarag. Det kan vara alltifrån att göra en kullerbytta på skidor till att prata om vad som kan vara en bra frukost.

Hänger man på Stjärnjkaten så har klubben chansen att få delta i den stora finalen under Skidspelen i Falun den 16-17 mars. Där får finalklubbarna inte bara uppleva den härliga stämningen på Skidspelen utan även åka en fartfylls stafett på stadion.

Så här säger Mia Karlsson, ledare från Sollefteå om hur hon upplevde Stjärnjakten förra året
-"Som ledare för våra unga skidtalanger i ålder 9-12 år har Stjärnjakten varit en inspirationskälla till bra träningar, och engagerade ungdomar. Helt säker på att de kommer säga JA - när vi ställer frågan till om de vill vara med igen.
Och det är ett bra betyg!
Häftigt att man både i häftet Stjärna på Skidor - och i verkligheten ser utveckling på enskilda individer och gruppen i stort på en säsong!"

Här finns mer information om Stjärnjakten

Skribent: Jenny Limby
Epost: Adressen Gömd

SMART ENERGY PARTNER

PRESENTING PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Märkesjakten
150504-Puff-Skideoteket-215-135
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info