Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ski Team Challenge


Svenska Skidförbundet presenterade en nyhet inför sommaren 2020 – Ski Team Summer Challenge som är framtagen för att inspirera ungdomar födda 2007–2010 till varierad och rolig sommarträning. När vi närmar oss nästa sommar kommer mer nyheter inför sommaren 2023.

Massor av roliga utmaningar

Ski Team Summer Challenge handlar om att genomföra olika utmaningar under perioden 1 juni till 31 augusti. Innehållet är framtaget utifrån utvecklingsmodellen Blågula vägen för att passa den aktuella åldersgruppen och är en blandning av utmaningar som kan utveckla dig både som skidåkare och individ. 

När du deltagit i Ski Team Summer Challenge och genomfört ett visst antal utmaningar har du dessutom chans att vinna fina Ski Team-produkter.

Fotografera och tagga gärna en eller flera utmaningar på Instagram med hashtaggen #skiteamchallenge. Några av inläggen kommer även att delas i på Ski Team Sweden X-countrys instagram.

Anmälan och registrering till Ski Team Summer Challenge sker via en egen webbsida. 
Där finns även alla utmaningar och där kan vi alla följa hur många ungdomar som hänger på och hur många utmaningar som är avklarade.
Ski Team Summer Challenge, länk

Till dig som är ledare

Utgå gärna från Ski Team Summer Challenge när du planerar träningen för er ungdomsgrupp. Utmaningarna och träningspassen kan genomföras både individuellt och i mindre grupper. Ni kan dessutom göra flera utmaningar under samma träningspass.

Genom Ski Team Summer Challenge får ungdomarna en extra morot och ett varierat träningsinnehåll. Innehållet hjälper även ungdomarna att vara förberedda till den kommande säsongen.

Vid frågor och funderingar, kontakta

Jenny Limby, barn- och ungdomsansvarig
E-post: This is a mailto link

Uppdaterad: 15 NOV 2022 13:47 Skribent: Jenny Limby
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
SvSpel_SoMe_Spons_316x103.jpg
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info