Hoppa till sidans innehåll

Stjärnjakten 2018-2019


Stjärna på skidors Stjärnjakten har nu funnits sen säsongen 2015-2016 och fortsätter självklart även kommande säsong.

Stjärna på skidors Stjärnjakten är det lilla extra för alla 9–12 åringar. Deltagande klubbar samlar stjärnor i Stjärnjakten genom att utföra olika aktiviteter. Det kan vara allt från att göra en kullerbytta med skidorna på till att genomföra en enkel vallakurs eller hitta på en hejjarramsa.

Genom Stjärnjakten får deltagande klubbar en extra kick i försäsongsträningen. Dessutom får alla barnen ett gemensamt mål att kämpa mot tillsammans. Vilket vi tror är väldigt viktigt för sammanhållning och gemenskap i gänget.

Ledare som deltog förra året har berättat att samlandet av stjärnor dessutom är ett bra stöd i planeringen av alla träningstillfällen, stjärnorna ger en extra kick till fantasin.

Årets Stjärnjakt startar den 1 oktober och först då kan vi se vilka utmaningar som gäller för att samla ihop stjärnorna den här säsongen.

Den stora finalen kommer sen att ske under Svenska Skidspelen i Falun den 16-17 mars 2019. Då får alla finallagen chansen att hejja på alla sina stjärnor som kampas i spåret. Dessutom genomförs en finalstafett mellan klubbarna på Lugnets skidstadion strax innan start för deras stora idoler. Inte nog med det, barnen kommer även få gå en VIP-vandring! 

Här kan ni se vad klubbarna hittat på under tidigare säsonger www.stjarnapaskidor.se 

Vid frågor eller funderingar kontakta Jenny Limby, This is a mailto link

 

.

Uppdaterad: 23 AUG 2018 08:36 Skribent: Jenny Limby

HUVUDSPONSOR

LAGPARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Märkesjakten
150504-Puff-Skideoteket-215-135
Puff_BättreSkidteknik_215
SAS_boka-vinst
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info