Hoppa till sidans innehåll

Stjärnjakten


Årets Stjärnjakt avslutades med en härlig final under Ski Tour 2020 i Östersund. Det blev en riktigt fartfylld stafett med massor av glädje och kämparanda. Extra kul att Kung Carl XVI Gustaf fanns på plats och visade sitt härliga engagemang och intresse för de deltagande barnen.

Det var fantastiskt att se hur alla barn hejade på varandra, oavsett om de var från samma klubb eller inte. För att uppmuntra barnen lite extra fanns Linn Svahn på plats som prisutdelare. Linn utförde det uppdraget med bravur och det gick inte att missa barnens glädje och tacksamhet över att få träffa henne på nära håll.

Förutom stafetten fick barnen så klart uppleva väldscupstävlingarna på nära håll och göra ett besök i landslagets vallatrailer. Där fick vallachefen Anders Niemi och chauffören Marcus Forsberg verkligen ställas på prov med massor av intressanta frågor från alla barn.

Här kan ni se ett smakprov av den härliga helgen..

Planeringen inför Stjärnjkaten 2021 är i fullgång, håll utskik efter mer information framöver!

Stjärna på skidors Stjärnjakten är det lilla extra för alla 9–12 åringar. Deltagande klubbar samlar stjärnor i Stjärnjakten genom att utföra olika aktiviteter. Det kan vara allt från att göra en kullerbytta med skidorna på till att genomföra en enkel vallakurs eller hitta på en hejjarramsa.

Genom Stjärnjakten får deltagande klubbar en extra kick i försäsongsträningen. Dessutom får alla barnen ett gemensamt mål att kämpa mot tillsammans. Vilket vi tror är väldigt viktigt för sammanhållning och gemenskap i gänget.

Ledare som deltagit under åren har berättat att samlandet av stjärnor dessutom är ett bra stöd i planeringen av alla träningstillfällen, stjärnorna ger en extra kick till fantasin.

Så här säger några ledare som deltog förra året

-"Stjärnjakten har gett en extra gnista till hela klubben och skapat större sammanhållning bland barnen"

-"Stjärnjakten är en inspirationskälla till bra träningar och att få ungdomarna engagerade"

Här kan ni se allt som hände under Stjärnjakten 2020, www.stjarnapaskidor.se

Vid frågor eller funderingar kontakta Jenny Limby, This is a mailto link

 

Uppdaterad: 23 AUG 2018 08:36 Skribent: Jenny Limby

SMART ENERGY PARTNER

PRESENTING PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Märkesjakten
150504-Puff-Skideoteket-215-135
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info