Hoppa till sidans innehåll

Elitläger senior


Tillsammans med Dalarna Sport Academy, Skiduniversitetet Umeå och Skiduniversitetet Mittuniversitetet hälsar skidförbundet dig välkommen till Elitläger för seniorer.

Lägret är öppet för alla som satsar mot en nationell och internationell elit. Upplägget fokuseras på tre stycken träningsrace. Under övriga träningar får du som deltagare själv lägga upp din träning, men deltagande tränare finns då på plats för att ge teknikfeedback på rullskidor. Det kommer att finnas tillgång till gym för er som önskar det. 

2019 års läger kommer att hållas i Östersund och pågå under vecka 39 med samling måndagkväll, 23/9 och avslut på fredag 27/9 efter lunch. 

Vi kommer att bo på hotell Östersund i 4-bäddsrum (vi försöker placera er max 3 i varje rum) för 2750 kr/4 nätter inklusive frukost, lunch, middag, eftermiddags- & kvällsfika. 

För dig som har eget boende i Östersund kommer det att finnas möjlighet att bo hemma men att vara med på passen. Tänk på att anmälan krävs ändå då antalet platser är begränsat. Deltagaravgift för dig som bor hemma är 300 kr. 

Anmälan hittar du här.

Program hittar du här. 

Blir trycket på antal deltagare mycket stort kommer vi att anta åkare utifrån FIS-punktlistan. 

Frågor: Martina Höök 

 

DSA loggaMIUNlogga

UMU idrottshög

 

 

Uppdaterad: 13 FEB 2019 14:57 Skribent: Martina Höök
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info