Hoppa till sidans innehåll
Foto: SIMON HASTEGÅRD

En förändringsresa som bara är påbörjad


Skidvänner!

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag har, som många av er reda känner till tagit beslutet att inte fortsätta att arbeta som längdchef på Svenska Skidförbundet. Ett stort steg och beslut för mig – men som jag är övertygad om att det egentligen inte kommer att påverka er så mycket.

Jag vill verkligen tacka alla för de fina ord jag fått av er de senaste veckorna, det värmer hjärtat!

Nu börjar jobbet med att hitta en efterträdare som kan ta vid och den förändringsresa som vi under det gångna året har påbörjat. I slutet på september lämnar jag över lämnar jag över stafettpinnen till den person som får äran att leda arbetet inom svensk längdskidåkning efter mig. 

Jag konstaterar stolt att vi har kommit en bra bit på vägen under de 18 månader som jag fått äran att leda denna gren inom förbundet. Vi är nu en sammansvetsad organisation som drar åt samma håll med en helt annan trygghet idag än för 1,5 år sedan.

Vi har jobbat intensivt med värdegrund, tillit och förtroende vilket har gett resultat. Ledningsgruppen inom längd är inte bara kompetent och engagerad, utan även rustad med goda verktyg att fortsätta leda utvecklingen av svensk längdskidåkning tillsammans med er i Längdskidsverige. Vi har påbörjat och kommer att fortsätta med mer kommunikation och öppenhet inom skidsverige.

Jag känner mig trygg med att längdskidåkningen kommer att fortsätta utvecklas – fortsätt på inslagen linje med ökad kommunikation, blicken mot Strategi 2026 och att göra det TILLSAMMANS, så blir det riktigt bra även framgent!

Önskar er alla en glad, solig och trevlig sommar!

Daniel Fåhraeus

Fortfarande Längdchef på Svenska Skidförbundet

Uppdaterad: 21 JUN 2021 21:36 Skribent: Daniel Fåhraeus
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info