Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ulf Palm

Samverkan mellan distrikt har ökat under pandemin


För att samverka och förmedla ut information under denna pandemivinter så har SSF längd genomfört tre möten där både distriktsordförande för längdverksamheterna och representanter för föreningarna fått delta.

Alla möten har naturligtvis skett digitalt och det första mötet lockade drygt 130 deltagare och under det andra mötet innan jul deltog drygt 150 personer. I förra veckan hölls det tredje mötet och då var endast längdordföranden i distrikten inbjudna då SSF ville att fler diskussioner skulle kunna ske.

─ Mötena har varit uppskattade och vi har sett ett enormt värde på möjligheten att mötas på detta sätt. Vi har uppdaterat deltagarna på de aktuella riktlinjerna som för tillfället råder samt gett deltagarna möjlighet att ställa frågor, berättar Karin Ersson, Nationell chef på Svenska Skidförbundet längd.

Under det senaste mötet handlade det till stor del om att dela erfarenheter kring de genomförda tävlingarna i januari. Många frågor inkom både via chatten men flera valde att räcka upp handen och ställa frågan direkt.

På mötena har Jenny Limby deltagit med ansvar över Barn och ungdomsfrågor inom SSF längd, Ludvig Remb tävlingskoordinator samt Karin Ersson som är nationell chef.  

I dagsläget är inga fler möten inbokade, men vi kommer att kalla till ett nytt möte så fort vi har något nytt vi vill förmedla ut till alla våra verksamheter ute i Skidsverige.

Uppdaterad: 27 JAN 2021 16:59 Skribent: Ulrika Sterner
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info