Hoppa till sidans innehåll

Stora Skidspårspriset 2013 till Härlövs IF

09 APR 2013 11:38
Hela 52 spårgrupper var nominerade den här säsongen och det blev ett svårt val för juryn.

  • Skapad: 09 APR 2013 11:38

Till slut kom juryn dock fram till att dela ut 2013 års Stora Skidspårspris till spårgruppen i Härlövs IF i Skåne som ansvarar för prepareringen vid Bockatorpet och Skepparlövs golfbana med följande motivering:

"Serviceinriktade, engagerade och duktiga på att kommunicera. Det är ord som återkommer när spårgruppen i Härlövs IF beskrivs av skidåkare. I sitt arbete att skapa bästa möjliga skidspår söker man aktivt feedback genom att prata med besökande skidåkare, finputsar spåren med handskottning och redogör detaljerat och initierat för spårens status på Skidspår.se.
För de som inte har egna skidor har man dessutom sett till att utrustning finns att låna. Inte ens det faktum att klubbstugan brann ner i början av säsongen med följden att utrustning förstördes har kunnat sätta stopp för den hängivna spårprepareringen vid Bockatorpet och Skepparlövs golfbana.
Spåren hyllas inte bara av skåningar, utan även mer "bortskämda" skidåkare från landets nordligare delar öser lovord över spårmakarna vilket säger en del. Allt detta tillsammans gör spårgruppen i Härlövs IF till en värdig vinnare av Stora Skidspårspriset 2013."

Tidigare vinnare av Stora Skidspårspriset

Skribent: Lina Lundin

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info