Hoppa till sidans innehåll

Erlandsson Bygg ny längdskidpartner

17 DEC 2018 09:00
Erlandssons Bygg går in som partner till svensk längdskidåkning. Förutom att satsa på längdlandslaget väljer de att även engagera sig som sponsor till världscupen i Falun, samt till SM i Sundsvall.
  • Uppdaterad: 16 DEC 2018 00:02

– För oss är stödet till idrotten en viktig del av vårt CSR-arbete och vårt samhällsansvar. Vi är ett värderingsstyrt entreprenadföretag som tar ett ansvar för idrottsverksamheten i Sverige som står för en öppenhet för alla. Vi har också som mål att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. Med det nya partneravtalet hoppas vi att allt fler får upp ögonen för vår roliga och spännande bransch, säger Jennie Sahlsten, koncernchef för Erlandsson Bygg.

På Svenska Skidförbundet ser man positivt på det breda engagemang som företaget bidrar med.
– Vi är jätteglada över att Erlandsson Bygg väljer att satsa på vår sport. Deras stöd kommer att betyda mycket för vår fortsatta utveckling av verksamheten, säger längdchef Johan Sares.

Erlandsson Bygg ser ett värde i det stora engagemang som finns runt sporten.
– Genom att idrotten engagerar många människor på ett äkta och positivt sätt skapar vår medverkan uppskattning från så väl kunder som hos vår personal. Genuint engagemang en central del av vår företagskultur och grunden till all framgång, avslutar Jennie Sahlsten.

 

 

Kontaktpersoner
Jennie Sahlsten, koncernchef för Erlandsson Bygg, tfn.  0701-89 00 30, epost: This is a mailto link
Johan Sares, längdchef Svenska Skidförbundet, tfn. 070-372 02 29, epost: This is a mailto link

 

Erlandsson Bygg
Byggmästaren Karl-Erik Erlandsson startade byggverksamheten på 1950-talet i Kungsbacka och företaget ägs fortfarande av familjen Erlandsson. Idag har bolaget utvecklats till att täcka hela västkusten, Skåne, Dalarna och Mälardalen. En del av tillväxten har skett genom förvärv. Vi har idag delat upp Sverige i regioner och var region drivs som ett dotterbolag. Detta för att beslut skall kunna tas så nära kunden och medarbetarna som möjligt. Vi blir mer snabbfotade och får ett större medarbetare- och kundfokus. Som kund märker du snart att vårt genuina kvalitetstänkande är något som delas av alla oss som jobbar i bolaget. Vi känner oss stolta att vara ”Erlandssonare”.

Skribent: Katarina Medveczky
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSOR

LAGPARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Märkesjakten
150504-Puff-Skideoteket-215-135
Puff_BättreSkidteknik_215
SAS_boka-vinst
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info