Hoppa till sidans innehåll

Norrland nästa för Mötesplats Snö

22 NOV 2019 13:22
Efter två lyckade mötesplatser i Svealand och Götaland är det nu dags att avsluta turnén i Norrland tisdagen den 3 december. Då blir det ett inledande studiebesök på Skellefteå Skidstadion följt av Mötesplats Snö i Piteå. Hög tid för anmälan!
  • Skapad: 22 NOV 2019 13:22

60-talet deltagare i Mötesplats Snö i Borås skapade tillsammans de bästa förutsättningarna för erfarenhetsutbyte  i allt som har med längdskidanläggningen att göra. Mixen av anläggningsspecialister, kommunrepresentanter, föreningar och leverantörer gjorde att både representanter från befintliga stora anläggningar liksom de som står i startgroparna för nystart eller utökning av anläggning fick med sig mycket nyvunnen kunskap hem till den egna anläggningen.

Det inledande studiebesöket i Lassalyckan gav detaljerad kunskap i uppbyggnaden av en världscuparena från grunden, men också vad som är på gång runt hörnet. Själva mötesplatsen i Borås hade vässats till ytterligare från den första träffen; nu blandades alla intressanta presentationer från leverantörerna med tid för mässområde och samverkan mellan deltagarna. Driftserfarenheter och saltningskunskaper delades av Borås anläggning och den avslutande paneldiskussionen bjöd på både delade och skiljda åsikter som sig bör. 

Nu återstår alltså Mötesplats Snö i Piteå tisdagen den 3 december med ett studibesök på Skellefteå Skidstadion på förmiddagen. Dags för Norrland att sluta upp och göra en minst lika bra mötesplats som de som redan genomförts i Svealand och Götaland - för det är deltagarna som gör festen!

Läs mer om programmet och anmäl er på följande länk.

Mötesplats Snö Piteå/Skellefteå, program och anmälan

För frågor om mötesplatsen, kontakta anläggningskonsulent Jonas Braam på tel 0733-223222 eller e-post This is a mailto link

Skribent: Jonas Braam
E-post: This is a mailto link

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info