Hoppa till sidans innehåll

Stricct Travel ny partner till längdlandslaget

06 FEB 2019 09:00
Stricct Travel går in som ny partner till svensk längdskidåkning. Uppdraget blir att boka resor åt hela Svenska Skidförbundets längdverksamhet inklusive landslagens läger och tävlingar.
  • Skapad: 06 FEB 2019 09:00

Resebyrån, som grundades så sent som i september 2017, har redan en stor kundbas. Vid sidan av affärs- och gruppresor arbetar man med flera andra idrottsföreningar och idrottsförbund.
–  Vi ser oss som en uppstickare och har fördubblat vår omsättning under de två år som vi varit verksamma. Vi vill vara med och ge tillbaka till svensk idrott genom smidiga transportlösningar via våra partnerskap med sporten, säger Johan Wallertz, partner Stricct Travel.

På Svenska Skidförbundet ser man en stor nytta med samarbetet.
– Vår verksamhet är väldigt rörlig och resehantering är tidskrävande, men en väldigt viktig del i vår verksamhet. Tidigare har vi hanterat all resebokning internt vilket vi nu valt att gå ifrån. Det känns väldigt bra att vi har hittat en så bra lösning med Sticct Travel, berättar längdchef Johan Sares.

Inom landslagsverksamheten sker ändringar av resor löpande och ofta med kort varsel.
– Det är väldigt viktigt med en flexibel partner som kan hantera våra bokningar på ett smidigt sätt. Vi tror att Stricct Travel kommer kunna uppfylla våra behov på ett bra sätt, säger Johan Sares.

 

Kontaktpersoner
Johan Wallertz, partner Stricct Travel, tfn. 070-422 23 02, e-post: This is a mailto link
Johan Sares, längdchef Svenska Skidförbundet, tfn. 070-372 02 29, epost: This is a mailto link

 

Stricct Travel
Vi är en resebyrå med över 30 års branscherfarenhet. Stricct Travel arrangerar resor till företag, föreningar och förbund. Alla typer av kunder premieras hos oss med största leveranssäkerhet. Värdesätter ni också professionalitet och service? Välkommen att höra av er med en förfrågan. Vi tar med er på oförglömliga upplevelser och resor över hela världen!

Stricct Travel har IATA certifiering och har ställt Resegaranti enligt Kammarkollegiets villkor för resegarantilagen. Vi innehar också ett fullvärdigt medlemskap i Svenska Resebyråföreningen (SRF).

Skribent: Katarina Medveczky
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSOR

PRESENTING PARTNER

LAGPARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Märkesjakten
150504-Puff-Skideoteket-215-135
Puff_BättreSkidteknik_215
SAS_boka-vinst
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info