Hoppa till sidans innehåll

Ski Team Winter Challenge

24 NOV 2020 14:02
Här kommer en utmaning till alla ungdomar födda 2005-2008. En utmaning för att ge lite extra inspiration i dessa märkliga tider. Häng på och ha chansen att få träna tillsammans med en av våra landslagsåkare!
  • Skapad: 24 NOV 2020 14:02

Vi lever just nu i en utmanande tid med en rådande pandemi. En tid som påverkar oss alla. Organiserad träning för barn och ungdom som bedrivs utomhus har lyckligtvis hittills kunnat fortsätta, om än med vissa anpassningar. Men vardagen som idrottande ungdom ser ändå väldigt annorlunda ut än normalt. Just nu är tävlings- och lägerverksamhet pausad. Tävlingar och läger är för många av våra ungdomar de stora målen och höjdpunkterna för säsongen, det där man ser framemot lite extra och som för många är en stor drivkraft.

Svenska Skidförbundet vill uppmana alla att se framåt, då vi självklart har förhoppningar om att tävlings- och lägerverksamhet ska kunna komma i gång igen längre fram under säsongen. Vi är precis i början av vintern så det gäller att hålla modet och drivet uppe.

För att stötta ungdomar och ledare i detta har vi tagit fram Ski Team Winter Challenge för ungdomar födda 2005-2008. Ski Team Winter Challenge är en uppföljare av Ski Team Summer Challenge som lanserades för första gången i somras. Vi hoppas att Ski Team Winter Challenge kan ge dig som ungdom lite extra inspiration och motivation i det läget som är.

Ski Team Winter Challenge handlar om att genomföra 21 olika utmaningar under perioden 13 december till 13 mars. Utmaningarna kan såklart genomföras både individuellt och i mindre anpassade grupper. Innehållet är framtaget utifrån utvecklingsmodellen Blågula vägen för att passa den aktuella åldersgruppen och är en blandning av utmaningar som kan utveckla dig både som skidåkare och individ.

Känner du dig sugen att hänga på?

Läs mer här

Eller gå raka vägen till anmälan via den här länken

Vid frågor eller funderingar kontakta
Jenny Limby, This is a mailto link

Skribent: Jenny Limby
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info