Hoppa till sidans innehåll

Ski Team Winter Junior Challenge

16 DEC 2020 16:50
Ski Team Winter Junior Challenge syftar till att ge inspiration till landets juniorer, tränare och ledare. Utmaningen innehåller inspirerande och utbildande träningspass samt övningar som man kan använda enskilt eller i mindre grupper.
  • Skapad: 16 DEC 2020 16:50

Det är på många sätt en utmanande tid vi lever i där säsongen 2020/21 innebär en del begränsningar i både tränings- och tävlingsverksamhet, mer om riktlinjerna finns att läsa här. Förutsättningar för att bedriva dessa verksamheter är olika mellan olika platser. Lokala restriktioner och rekommendationer är det man ytterst ska förhålla sig till. Vi vet att aktiva, ledare, föreningar, distrikt och skolor är kreativa för att anpassa verksamheten och hitta lösningar.

Syftet med Ski Team Winter Junior Challenge är att de aktiva efter bästa förmåga ska kunna upprätthålla och utmana de kvaliteter som man vill utveckla under en normal tävlingssäsong.  Förhoppningsvis kan det även bli ett sätt för landets juniorer att utbyta erfarenheter och utmana varandra, även om man inte kan eller får träffas i den utsträckning som önskas. Flera av aktiviteterna kan genomföras både på skidor, rullskidor, löpning eller löpning med stavar.

Det är fritt att använda nedanstående förslag och anpassa dem till sina förutsättningar, var rädda om er och LYCKA TILL!

 

Länk till Ski Team Winter Junior Challenge

Skribent: Anders Strid
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info