Hoppa till sidans innehåll

Elitläger för juniorer sommaren 2020

27 MAR 2020 11:15
I flera år har SSF tillsammans med RIG- och NIU-verksamheter arrangerat elitläger för juniorer under sommaren. Syftet med dessa läger är att ge våra juniorer en kick i sin grundträning under sommaren. I år satsar SSF på ett läger i mitten av juni.
  • Skapad: 27 MAR 2020 11:15

– De läger som har arrangerats har varit uppskattade av deltagarna. Förutom bra träning ger de både nya kunskaper om träning, men också möjlighet att skapa nya kontakter, säger Karin Ersson, utbildningschef.

Tidigare har SSF arrangerat två juniorläger, ett i början av sommaren och ett strax innan skolan börjar. I år har man valt att satsa på ett läger i juni. Lägret planeras att genomföras den 13-18 juni i mellan-Sverige.
– Vi jobbar med att ta in offerter och hoppas att en anmälan ska kunna öppnas senast i mitten av april. Då kommer vi också att kunna berätta mer om det innehåll som planeras, berättar Karin.

Som vi alla vet lever vi i en vardag som just nu är föränderlig. Vi följer de riktlinjer som folkhälsomyndigheterna har och i nuläget planerar vi att genomföra lägret. Om nya riktlinjer kommer som gör att vi inte kan genomföra lägret kommer vi självklart att meddela det så fort som möjligt.

Skribent: SSF
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info