Hoppa till sidans innehåll

Förändrad arrangörs- och TD-konferens 2020

03 SEP 2020 12:06
På grund av rådande läge så ställs årets arrangörs- och TD konferens om till en digital konferens.
  • Skapad: 03 SEP 2020 12:06

Svenska Skidförbundets nationella tjänstemannagrupp har i samråd med TD- och regelgruppen, arbetsgruppen för Skidor Hela Livet samt Vasaloppet beslutat att ställa om årets konferens till en digital konferens.

Då konferensen är populär och samlar drygt 100 personer och ett viktigt inslag är att nätverka arrangörer, TD och SSF emellan så är bedömningen att konferensen inte går att genomföra på plats i Borås utifrån rådande restriktioner.

Konferensen kommer istället att genomföras som ett antal olika pass cirka i den ursprungliga perioden, 23-25 oktober, som den var planerad. Datumen kan skjutas något så uppmaningen är att alla som planerar att delta håller denna period "öppen" i sina kalendrar.

Arbetsgrupperna som jobbar med konferensen kommer den närmsta tiden mötas och ta fram ett program för konferensen, programmet kommer att presenteras i mitten av september.

För TD med uppdrag kommande vinter, SM-arrangörer och cup-arrangörer är konferensen obligatorisk, de pass som är obligatoriska för respektive grupp kommer presenteras i mitten av september. Arrangörer av långlopp som är seedningsgrundande till Vasaloppet rekommenderas att delta på konferensen minst vartannat år och vilka pass som gäller för den gruppen kommer också att presenteras i mitten av september.

Skribent: Ludvig Remb
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info