Hoppa till sidans innehåll

Fototävling - Skidaktivitetsområde

18 FEB 2020 11:07
Minst ett skidaktivitetsområde i varje kommun, det är ett av de största målen som Svenska Skidförbundet har för att ge tillgänglighet och möjlighet till snöglädje på längden för alla barn och ungdomar. Vi vill ha din hjälp att visa snöglädjen i bild!
  • Skapad: 18 FEB 2020 11:07

Svenska Skidförbundet har ett antal anläggningsmål mot 2025 för att utveckla möjligheterna till att åka skidor. Tillgänglighet till säkrad längdskidåkning hela livet är bland det viktigaste, framförallt för barn och ungdomar som inte kan resa långt för att finna eller upprätthålla ett varaktigt intresse. 

Därför informerar vi nu landets kommuner och föreningar om varför målet är så viktigt att uppfylla och hur vi tillsammans når målet med minst ett skidaktivitetsområde och en kortare skidslinga i varje kommun. Bland annat finns vi på Träffpunkt Idrott på Svenska Mässan i Göteborg 17-19 mars, både vid utställningsmonter och vid föredragsscenen för att förmedla detta budskap. På plats finns en stor del av Sveriges alla kommuner.

Vi behöver nu din hjälp att åskådliggöra skidaktivitetsområdet i bild för dem och visa den snöglädje som skapas på en skidaktivitetsyta.

Skicka in dina bästa bilder till oss så deltar du i utlottning av längdskidlandslagets mössor och pannband samtidigt som du bidrar till att göra fler skidaktivitetsytor möjliga för mer skidglädje till alla. Bilderna som vi får in kommer att användas i vårt arbete mot målet, i presentationer, trycksaker och sociala medier. För en bild säger tusen ord och visar känslor som inte ord kan beskriva. 

Skicka in dina bidrag till anläggningskonsulent This is a mailto link senast  1 mars. Ange namn på fotograf och gärna mer information om motivet, som plats, tid och eventuella personer i bilden.

Genom inlämnande av bilder godkänner du som fotograf att bilderna får användas av Svenska Skidförbundet i trycksaker, presentationer och på sociala medier, samt intygar att samma godkännande givits av de personer (eller målsmän) som eventuellt återges tydligt i bild.  

Skribent: Jonas Braam
E-post: This is a mailto link

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info