Hoppa till sidans innehåll

Glöm inte att söka bidrag ”Skidor hela livet” & ”Idrott för äldre”

18 NOV 2020 15:44
3e december är sista dagen för att ansöka om bidrag för verksamhet riktad till målgruppen Skidor hela livet och Idrott för äldre. Bidraget syftar till att skapa bredd och på sikt bidra till ett större sammanhang för många skidentusiaster i Sverige.
  • Skapad: 18 NOV 2020 15:44

Skidor hela livet är samlingsnamnet för aktiviteter som riktar sig mot den breda målgruppen, som älskar längdskidåkning men inte drivs av att träna och tävla som eliten. Inom ramen för Skidor hela livet kan ni som förening driva motionsgrupper som skapar ett sammanhang för skidentusiaster i alla åldrar.

I skidförbundets nya utvecklingsmodell – Blågula vägen – är Skidor hela livet en av de nivåer som omnämns. En viktig nivå när vi strävar efter att gå från bilden triangel till rektangel. Modellen är ett sätt att stimulera till att fler skidintresserade får möjlighet att utvecklas tillsammans i våra distrikt och föreningars regi.

För att stimulera flera att erbjuda träningstillfällen och arrangemang riktade mot målgruppen kan föreningar söka bidrag från Svenska Skidförbundet för att starta, utveckla och driva aktiviteter inom ramen för Skidor hela livet. I år finns även ett bidrag att söka för er som har verksamhet riktad mot äldre. Sista ansökningsdag är 3e december. Mer information om de olika alternativen och ansökningsprocessen hittar ni här.

Varmt välkomna med er ansökan!

Skribent: Ulrika Sterner
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info