Hoppa till sidans innehåll

Introduktionsutbildningen har öppnat

08 OKT 2020 09:52
Nu lanserar vi den helt webbaserade Introduktionsutbildningen för längdskidåkning! Utbildningen vänder sig i första hand till skidledare och tränare på alla nivåer, men du som förälder eller aktiv kan med fördel även ta del av utbildningen.
  • Skapad: 08 OKT 2020 09:52

Utbildningen, som är kostnadsfri, utgör det första steget i längdskidors nya utbildningsstruktur och är från hösten 2020 grundkrav inför fortsatta tränarutbildningar inom Svenska Skidförbundet.
– Kursen passar både dig som är helt ny som ledare men också dig som varit ledare länge och kanske genomfört många av våra tränarutbildningar. Ett viktigt mål med utbildningen är att skapa en enhetlighet och visa vad svensk längdskidåkning står för, våra värderingar och riktning, säger Anna Norman, utbildningsansvarig på SSF.

Kursen är också ett viktigt steg mot ökad tillgänglighet, delvis genom digitalisering. En kurs på webben möjliggör ett lärande på dina villkor som kan ske när det bäst passar dig. Du kan genomföra utbildningen helt individuellt eller tillsammans med andra ledare i föreningen. Att genomföra utbildningen tillsammans med andra kan ge ett mervärde för ert ledarteam och föreningens verksamhet.

Utbildningen är uppbyggd i olika avsnitt och beräknas ta cirka 3 timmar att genomföra. Du går igenom avsnitten och utbildningen steg för steg och du kan dela upp genomförandet på flera tillfällen, utifrån dina villkor.

Du anmäler dig till utbildningen HÄR

Mer om utbildningen finns att läsa HÄR.

Lycka till!

Skribent: Lukas Johansson
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info