Hoppa till sidans innehåll
Ville Malmström tycker att fler ska hänga på Ski Team Summer Challenge.

Ski Team Summer Challenge är i gång

10 JUN 2020 12:05
Den 1 juni drog Ski Team Summer Challenge igång. Ski Team Summer Challenge är en extra inspirationskälla under sommarträningen för ungdomar i ådern 13–16 år och glädjande nog är det redan nu 117 ungdomar som hängt på.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2020 12:05

Ville Malmström från Piteå och Strömnäs IF som till vintern går upp i H13 är en av alla ungdomar som anmält sig, så här berättar Ville om varför han antog utmaningen.

– Det känns som en rolig utmaning och jag ser verkligen framemot att göra alla träningspassen. Innehållet känns ganska tufft, men det tycker jag ger en extra sparring.

Ville berättar att han även har en kompis som hakat på, så det kommer göra några av utmaningarna tillsammans, några träningspass kommer han även göra tillsammans med pappa. På frågan om vilken utmaning han ser mest fram emot, svarar Ville direkt att det är vattenlöpningen som han kommer göra i havet.


Maja Axelsson

En annan av alla ungdomar som hakat på är 15-åriga Maja Axelsson från Lerum, tävlandes för OK Landehof. Maja hänger på för att få bra tips på träningsinnehåll under sommaren.

– Jag gillar utmaningar och tyckte att Ski Team Summer Challenge lät skoj, det känns även som roliga aktiviteter att göra tillsammans med mina kompisar, som även de gillar att träna, berättar Maja.

Maja skulle egentligen ha deltagit på ett orienteringskonfirmationsläger den här sommaren, men när läget nu är som det är ger Ski Team Summer Challenge lite extra inspiration till en varierad träning.

På frågan vad som är bäst med längdskidåkning svarar Maja.

– Att vara ute och träna samtidigt som man träffar så himla många härliga kompisar!

Både Maja och Ville tycker definitivt att fler ungdomar ska ta chansen att vara med i Ski Team Summer Challenge.

Häng på du med!

LÄS MER: Ski Team Summer Challenge

Skribent: Jenny Limby
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info