Hoppa till sidans innehåll
Foto: JOHANNA LUNDBERG

Svenska längdlandslaget ingår samarbete med Actemium

09 NOV 2020 09:00
Vi är glada över att kunna meddela att Actemium och dess affärsenheter inom industrinätverk tagit beslut att samarbeta med det svenska längdlandslaget, Ski Team Sweden X-Country.

  • Skapad: 09 NOV 2020 09:00

– Tack vare kraften och samarbetsviljan inom Actemium kan vi göra skillnad för att fler barn och unga ska komma i kontakt med skidåkning och idrott genom skidförbundets nuvarande ungdomsarbete, och stötta våra elitåkare. Vi hoppas att samarbetet med ett av Sveriges mest älskade idrottslandslag ska uppmuntra till friskvård och hälsosamma vanor i alla dess former, såväl inom vårt industrinätverk som i hela Sverige, säger Jonas Klarén på Actemium.

– Vi är väldigt glada att hälsa Actemium välkomna som ny samarbetspartner till längdlandslaget. Det genuina intresset för hälsa och friskvård som finns internt hos Actemium tilltalar oss och gör det extra kul att inleda samarbetet. Vi hoppas bland annat kunna aktivera partnerskapet tillsammans under världscupen i Ulricehamn och Svenska Skidspelen i Falun, säger Malin Westhed, marknadschef på Svenska Skidförbundet, längd.

Genom samarbetet ges Actemium nya möjligheter att utveckla och stärka sin marknadsposition som ett av Sveriges främsta och mest hållbara industriella varumärken.

Actemium bidrar till att deras kunder bidrar till utveckling för en bättre värld - på ett hållbart, säkert och effektivt sätt. Som ett av Sveriges största automations- och elteknikföretag är de specialiserade på hållbara och säkra totalåtaganden inom el och instrumentering. 

Skribent: Ulrika Sterner
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info