Hoppa till sidans innehåll

Tomas Bredberg vinnare av Stora Skidpårspriset 2020

26 MAR 2020 10:51
Juryn från Skidspår.se och Svenska Skidförbundet har gjort sitt val. Stora Skidspårspriset 2020 går till en mycket värdig vinnare, Tomas Bredberg vid Norra Garberg Sportcenter utanför Mora.
  • Skapad: 26 MAR 2020 10:51

Med följande motivering tilldelas Tomas Bredberg det Stora Skidspårspriset 2020:

Norra Garberg Sportcenter har gått från att vara en ganska okänd anläggning i skuggan av Vasaloppsspåret till att bli en välbesökt pärla uppskattad av såväl motionärer som elitåkare och barnfamiljer.

Tomas är inte bara en duktig spårmakare. En stor anledning till att så många upptäckt Norra Garberg Sportcenter är hans flitiga spårstatusrapporter på Skidspår.se, vilka ofta innehåller bilder som lockar till att besöka den fantastiska miljön.

Här finns även Garbergsstugan som erbjuder servering på helgerna då man kan njuta av en varm gulaschsoppa efter dusch och bastu.

Goda snöförhållanden, bra spårpreparering och regelbunden marknadsföring genom spårrapporter på Skidspår.se är några av de framgångsfaktorer som lyft Norra Garberg Sportcenter till ett förstahandsval för många längdskidåkare, inte bara från Mora-trakten.

Detta tack vare Tomas Bredberg som är en välförtjänt mottagare av Stora Skidspårspriset 2020!

Läs mer i en fyllig och inspirerande intervju med Tomas på Skidspår.se. Stort grattis önskar vi från Svenska Skidförbundet.

Samtidigt vill vi passa på att gratulera alla andra skidspårshjältar som blivit nominerade ute i hela landet från norr till söder, väster till öster. Ni gör ett superjobb, ofta när andra sover, för att ge fina förutsättningar för skidglädje i längdspåret. Fortsätt med det och fortsätt att uppdatera spårstatus på skidspår.se med ord och bilder så blir det säkerligen fler nomineringar framöver. Vem vet, nästa gång är det kanske just Du som blir vinnaren!

Skribent: Jonas Braam
E-post: This is a mailto link

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info