Hoppa till sidans innehåll

Ulrika Sterner ny kommunikationsansvarig för längdverksamheten

05 OKT 2020 22:56
Den 5 oktober hälsade vi Ulrika Sterner välkommen som ny kommunikationsansvarig för längdverksamheten inom Svenska Skidförbundet
  • Uppdaterad: 06 OKT 2020 08:56

– Mitt intresse för idrott har alltid varit stort men intresset för längdskidor överrumplade mig när jag gjorde en tjejklassiker för lite mer än tio år sedan. Jag blev ordentligt skidbiten och mycket av min fritid har kommit att kretsa kring sporten sedan dess, berättar Ulrika, som inte bara är en erfaren kommunikatör utan även, sedan i somras, SSF-certifierad skidcoach.

Med lång erfarenhet av kommunikationsarbete i media- och försäkringsbranschen har Ulrika en bred kompetens som kommer bli värdefull i verksamhetens arbete framöver. Ulrika har jobbat med kommunikation i flera ledande roller på tv-kanalen Eurosport och försäkringsbolaget Euro Accident. Närmast kommer hon från chefsnätverket Close.

– Det känns fantastiskt roligt och jag ser verkligen fram emot att tillsammans med mina blivande kollegor aktivt få vara med och bidra till sportens fortsatta utveckling på alla nivåer framöver. Jag har så klart mycket att lära men hoppas kunna bidra till att våra svenska skidstjärnor uppmärksammas för sina insatser. Men även att lyfta blicken och sprida ljus på morgondagens skidstjärnor. De som inspirerats av längdlandslagets framgångar och, tack vare många eldsjälars ideella arbete, nu växer upp inom våra föreningar, säger Ulrika.

Ulrika kommer ingå i marknads- och kommunikationsteamet och arbeta nära Lukas Johansson (som fortsätter som content- och pressansvarig) samt förbundets övergripande strategiska kommunikationschef för att stärka längdverksamhetens kommunikation och varumärke.

– En viktigt del i Ulrikas arbete framöver är också att skapa förutsättningar för att öka vi-känslan inom Skidsverige genom tydligare kommunikation och fördjupad relation med föreningar och distrikt, säger Malin Westhed, marknadschef inom längdverksamheten på Svenska Skidförbundet.

Kontaktuppgifter

Ulrika Sterner
Kommunikationsansvarig, längdskidor
Telefon: 070-867 06 73
E-post: This is a mailto link

Skribent: Ann-Charlotte Jernberg
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info