Hoppa till sidans innehåll

Vinterns inspirationsträffar

22 JAN 2020 16:55
I vinter är det planerade temat för inspirationsträffarna skidaktivitetsområdet och rörelseförståelse på skidor. Snön lyser dock med sin frånvaro i stora delar av landet, vilket skapar utmaningar för skidverksamheterna.
  • Skapad: 22 JAN 2020 16:55

Förmodligen är det just nu vi behöver inspiration och tips på alternativa övningar, som rullskidor, skidgång, styrketräning och praktisk rörelseförståelse på barmark, samt fortbildning för ledare.

När längdkonsulenterna besöker er i föreningarna anpassar de därför gärna innehållet i sina inspirationsträffar till era behov och önskemål.

Träffarna är öppna för alla nuvarande eller blivande skidledare ute bland landets längdskidföreningar. Träffarna består både av en teoretisk och praktisk del där ledarna får tips på roliga övningar för barn och ungdomar. Det är en perfekt intensivutbildning och inspiration för befintliga och potentiellt nya ledare!

Vill ni att vi besöker er förening eller ort i vinter? Kontakta då konsulenterna. Kontaktuppgifter och redan inplanerade besök hittar ni här:

Mer information om konsulentbesöken

Skribent: SSF
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info