Hoppa till sidans innehåll

Utbildningshelgen i Skövde genomförs fysiskt

24 AUG 2021 10:30
Det har nu beslutats att utbildningshelgen i Skövde i oktober får genomföras med fysiska träffar.
  • Uppdaterad: 24 AUG 2021 10:30

Sedan pandemins start i mars 2019 har alla utbildningsträffar ställts om till digitala format. Efter avstämning med smittskydd har det nu beslutats att kommande utbildningshelg i Skövde utifrån rådande restriktioner kan genomföras fysiskt. Sker förändringar i smittläget och rådande restriktioner kan beslutet ändras med kort varsel.

Självklart deltar bara den som är helt frisk och önskvärt är att samtliga deltagare är vaccinerade alternativt har antikroppar eller genomför negativt covid test max 24 timmar innan konferensstart.

— Det känns fantastiskt roligt att vi åter tillåts samla och utbilda skidsverige med fysiska evenemang. Vi har under hela pandemin hittat nya digitala utbildningsmetoder men de fysiska träffarna ger en helt annan energi och inspiration, säger Jenny Limby, Barn- och ungdomsansvarig Svenska Skidförbundet Längd.

Utbildningshelgen

Under utbildningshelgen kommer vi att erbjuda följande nio olika utbildningar: 

Observera att respektive utbildning har begränsat antal platser.

Kickoff för ungdomscuperna - inställd

Varje år arrangeras en kickoff för ungdomscuperna – Volkswagen Ungdomscup och Folksam Cup. I år genomförs kickoffen den 2-3 oktober i Sigtuna.

Syftet med kickoffen är att samla alla distrikt för att både delge information om kommande säsong och diskutera hur vi tillsammans utvecklar ungdomscuperna på bästa sätt.

Efter en säsong med pandemirestriktioner och inställda tävlingar är det viktigare än någonsin att vi utbyter erfarenheter och idéer om hur vi utformar vår verksamhet för att tilltala och motivera så många ungdomar som möjligt.

Under årets kickoff ska det även tas beslut om vilken poängtabell som ska gälla på ungdomscuperna framöver. Dessutom får alla distriktsledare möjligheten att utveckla sitt ledarskap genom en föreläsning av Anneli Östberg – en föreläsning som innehåller många praktiska moment.

Så se till att ert distrikt finns representerade!

Här kan ni läsa inbjudan.

Senast anmälan för utbildningar är 10 september.

Skribent: Mattias Bångman
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info