Hoppa till sidans innehåll

Föreläsning för ungdomar

01 DEC 2021 17:08
Den 7 december kl. 19.00 - 20.30 har alla ungdomar i åldern 13–16 år möjlighet att lyssna på en utvecklande föreläsning med Anneli Östberg. Missa inte det!
  • Skapad: 01 DEC 2021 17:08

I vintras höll Anneli två föreläsningar för skidåkande ungdomar i åldern 13–16 år med fokus på att sätta en ”raceplan”. Föreläsningarna blev väldigt uppskattade och därför gör vi nu en uppföljning.

Så här berättar en av de ledare som deltog med sin träningsgrupp i vintras.
-Jag längtar verkligen till dess att mina åkare få ta del av Annelis föreläsning. Det var så härligt att få uppleva förändringen hos flera äldre åkare efter förra årets föreläsning. Speciellt minns jag en av våra ungdomar komma i mål på en av de få tävlingar som anordnades förra året. Placeringen resultatmässigt var nog kanske inte vad hen hade hoppats på men hen gled in i mål med ett stort leende på läpparna och sa nästan direkt: Jag är supernöjd. Det var jobbigt men jag tycker det gick jättebra och jag lyckades följa min raceplan precis som jag planerat! Då blir man väldigt lycklig som ledare och önskar att fler ungdomar ska få möjlighet att hitta samma känsla.

Föreläsningen fokuserar på hur du som ungdom kan stärka och utveckla dig själv. Vad finns det för konkreta tips och vad är bra att veta om våra tankar och känslor?
Anneli kommer även den här gången ta upp hur du kan jobba med en raceplan för att stärka dig själv och ha en plan för att hantera eventuella ”fallgropar”. Upplägget passar oavsett om du deltog i vintras eller inte.

Anneli Östberg är idrottspsykologisk rådgivare och ingår i Riksidrottsförbundets team inom området. Dessutom har Anneli i många år jobbat med orienteringslandslaget och har individuell rådgivning för så väl ungdomar som juniorer och seniorer.

Föreläsningen är den 7 december kl. 19.00 - 20.30, så se till att boka in datumet.

Ingen föranmälan krävs.
För att ta del av föreläsningen när det är dags, klickar ni här.

Vid frågor eller funderingar kontakta Jenny Limby, This is a mailto link

Skribent: Jenny Limby
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info