Hoppa till sidans innehåll

Ski Team Summer Challenge även kommande sommar

05 MAJ 2021 14:36
Förra årets Ski Team Summer Challenge blev en succé och självklart blir det en uppföljning även den här sommaren. Den 1 juni drar vi igång igen!
  • Skapad: 05 MAJ 2021 14:36

Syftet med Ski Team Summer Challenge är att bidra med extra inspiration och motivation under sommaren till ungdomar födda 2009–2006. Innehållet tas fram utifrån utvecklingsmodellen Blågula vägen och innehåller allt från traditionell träning till utmaningar med lite extra tvist. Kan redan nu avslöja att några av utmaningarna kommer från våra landslagsåkare.

Men Ski Team Summer Challenge handlar inte bara om fysisk träning, det handlar även om att stötta och utveckla individen. Vi har alla haft ett extra tufft år med den rådande pandemin och därför anser vi att det just nu är extra viktigt att stötta våra skidåkande ungdomar på olika sätt.

Ett led i det är att Ski Team Summer Challenge inleds med en inspirerande föreläsning av Anneli Östberg, idrottspsykologisk rådgivare den 2 juni.
Anneli kommer ge konkreta tips på hur du som ungdom kan stärka och utveckla dig själv, men även ge ungdomarna mer förståelse kring hur tankar och känslor fungerar. Varför går vi ibland in i flyktbeteende och hur kan vi lära oss att hantera det? Är ytterligare ett ämne som kommer tas upp.

Så passa på alla ungdomar – häng med i Ski Team Summer Challenge och få den möjligheten!

Här kan ni läsa mer om Ski Team Summer Challenge och här kommer även anmälningslänken läggas upp längre fram i maj.

Frågor eller funderingar, kontakta Jenny Limby
This is a mailto link

Skribent: Jenny Limby
E-post: Adressen Gömd

MAIN PARTNER

PREMIUM PARTNER

TEAM PARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Puff_BättreSkidteknik_215
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info